Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 06:14

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 13 » Дитяча еколого-патріотична гра «Паросток» на Білопільщині
11:13
Дитяча еколого-патріотична гра «Паросток» на Білопільщині

Три роки поспіль відділ еколого-натуралістичної та науково-дослідницької роботи Центру дитячої та юнацької творчості проводить районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток», мета якої виховання громадянина – патріота України, відповідального за свою Вітчизну та природу як національне багатство. Виховання бережливого і шанобливого ставлення до традицій українського народу, поваги до його історії, звичаїв. Еколого-патріотична гра «Паросток» проходила у формі квесту, в якому активну участь взяли команди:

«Веселка» Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. С.М.Гордієнка

«Юні друзі природи» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №4

«Гарячі серця» Білопільської ЗОШ– інтернат І-ІІІ ст. ім. А.С.Макаренка

«Пізнайки» Ворожбянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3

«Вишенька» Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ №4

Під час гри школярам знадобилися знання про рідну країну, її природу, видатних людей. Долаючи перепони , члени команд продемонстрували кмітливість, дружбу та винахідливість, швидкість та охайність. Діяли дружно, весело при виконанні завдань, які послідовно виконували на кожній з 8 зупинок маршруту. Юні білопільці пригадали українські звичаї та традиції і символи нашої держави, згадали українських козаків та імена славетних українців, дали відповіді на запитання про рослинний і тваринний світ України. Свою кмітливість учасники квесту продемонстрували на «Стежині туриста» та виготовили листівки – колажі під назвою «Є у нас мета єдина – Україна, мир, родина» на зупинці «Майстровиті рученята».

На зупинці «Патріотична» учасники гри виявили свої знання про видатних українців та позмагалися на влучність в грі «Дартс». Відвідавши Робінзона Крузо в «Чайовні Робінзона», приготували запашний та смачний чай з лікарських рослин та скуштували варення з ягід, яке для учасників квесту приготував Робінзон.

Під час підсумку отриманих балів визначений переможець еколого-патріотичної гри «Паросток» – команда «Юні друзі природи» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №4.

Друге місце посіла команда «Веселка» Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. С.М.Гордієнка.

Третє місце посіла команда «Гарячі серця» Білопільської ЗОШ-інтернат  І-ІІІ ст. ім. А.С.Макаренка.

На завершення гри команди представили поробки з природного матеріалу та презентували патріотичні листівки – колажі, виготовлені під час квесту.

Юні білопільці ще раз довели, що вони – майбутнє України, гідне своїх предків, адже Україна у нас одна, а ми – всі її громадянини, патріоти!

Переглядів: 526 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz