Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 12:26

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 2 » День захисту дітей
16:58
День захисту дітей

«За Батьківщину, добро і справедливість» – під такою назвою 1-го червня пройшло свято дитинства, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості та учні шкіл в святковій колоні пройшли вулицями міста.

Дітей привітали голова Білопільської районної державної адміністрації Володимир Верещагін, заступник голови Білопільської районної ради Володимир Відуєв та Білопільський міський голова Юрій Зарко.

Працівники Центру дитячої та юнацької творчості організували у центральному парку міста святкове дійство для дорослих та дітей, де кожен міг знайти собі розваги за інтересами. Були проведені футбол, шахматний та шашковий турнір, змагання з туризму, спортивна естафета «Веселі перегони», конкурс пісні «Співаю про Україну», інтелектуальна програма міні-міс «Білопільчаночка-2016».

Юні художники взяли участь у пленері «Краєвиди Білопільщини» та конкурсі –малюнок на асвальті «Світ очима дітей».

Цікаво та динамічно пройшов спортивний калейдоскоп для вихованців Центру реабілітації для дітей з обмеженими можливостями.

У майстерні «Квіткова оранжерея» зачарувала всіх присутніх виставка квіткових композицій та майстер-клас щодо виготовлення робіт з природнього матеріалу. Господарями були «Троянда», «Роза», «Ромашка» та інші квіти.

Зацікавили присутніх «Повзункові перегони», де наймолодші учасники свята разом з батьками  змагалися перший раз у своєму житті.

Фестиваль творчості вихованців гурткових колективів Центру дитячої та юнацької творчості було відкрито флешмобом «Україна – моя країна», наймолодші вихованці Школи раннього творчого розвитку дитини «Малятко» представили танок моряків та дитячий оркестр народних інструментів. Окрасою концертної програми стала Студія циркового мистецтва «Посмішка».

Буратіно та Мальвіна відкрили глядачам справжнє місто юних майстрів, де була представлена виставка робіт народних ремесел, майстер-класи від вихованців школи мистецтв декоративно-вжиткового напрямку «Сузір’я». Представили свої роботи й вихованці Центру реабілітації для дітей з обмеженими можливостями.

За сприяння Білопільської районної ради та депутата партії «Солідарність» обласної ради Христія Ю.Г. були проведені конкурси: «Повзункові бігунці», міні-міс «Білопільчаночка-2016», спортивна естафета «Веселі старти», де переможці ортимали чудові подарунки.

Переглядів: 572 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz