Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 01:49

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 13 » День відкритих сердець
09:31
День відкритих сердець

На передодні світлого свята Дня Святого Валентина атмосфера районного Центру дитячої та юнацької творочості наповнена лірикою. Літературно- музичне свято «Про найпотаємніше…» зібрало десятки романтиків у святковому  залі.

Відзначати День Святого Валентина стало традиційним в позашкіллі. Таке, на перший погляд, доросле свято організували 11 лютого лідери районної Ради старшокласників для дітей різних вікових категорій – оскільки кохання не має меж.

Чарівні ведучі, Опанасенко Єлизавета та Мусієнко Максим, провели цікаву подорож різними країнами світу, кінофільмами, літературними та музичними творами, які ознайомили присутніх з унікальними традиціями святкування дня закоханих.

Під час розважальної програми проведено ряд конкурсів: «Конкурс купідонів», «Танець кохання», «Шлях до коханої», «Збери букви» та багато інших. Як зазвичай, переможці та учасники отримали подарунки та солодкі призи, а для всіх присутніх організували святкову дискотеку.

Свою «Історію кохання»  презентували діти різних шкіл міста: дует Шамрай Вікторія  та Солодка Рімма учениці Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ №3, хореографічна композиція від Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2, від Білопільської загальноосвітньої школи – інтернат І-ІІІ ст. ім.А.С.Макаренка - вальс та пісня у виконанні Мухи Анни,  молодіжну організацію «Хто, як  не ми» представив Крохмальов Денис, який виконав власну реп-композицію «Поезда». 

Привітати молодь Білопільщини  з цим чудовим святом прийшла випускниця ЦДЮТ та екс-голова районної Ради старшокласників Янкова Марина, яка подарувала пісню «Я помню…».

Протягом всього вечора радували присутніх своєю творчістю вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. З власним віршем «Твоїм очам» виступила вихованка літературної студії «Едельвейс» Сиворакша Ангеліна. Хореографічний колектив «Lucky-Dance»  заворожили глядачів класичним танцем; поєднанням енергії, драйву та позитиву представлених хіп-хоп композицією зарядили зал юні танцюристи; гості та учасники свята захоплювалися пластичним танцем з паросольками у виконанні старших вихованців колективу.

Творчо та енергіно увійшов День Святого Валентина в Центр дитячої та юнацької творчості.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 652 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz