Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 00:04

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 22 » День Святого Миколая
15:19
День Святого Миколая

         У Білопіллі запанувала новорічна атмосфера. Розпочалися Новорічні та Різдвяні свята. Творчий колектив Центру дитячої та юнацької творчості відкрив їх 19 грудня – в день святого Миколая. Саме Святого Миколая, якого так люблять і чекають діти, бо він – Чудотворець, захисник знедолених і нужденних, добрий і справедливий, здатен творити чудеса і приносити не тільки подарунки в кожну оселю, а також радість, надію, любов, мир і благополуччя.

         Стало доброю традицією починати Новорічні заходи саме для дітей з особливими потребами. «Дорогі друзі! Вітаємо Вас з Днем святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому…» так розпочали привітання в Центрі соціальної реабілітації Лісова фея та Святий Миколай (Яковлєва Юля  і Мусієнко Максим, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості). Вони побажали кожній дитині та її батькам здоров’я, надії, спокою, миру і злагоди. А від Святого Миколая  діти отримали подарунки.

         О 15 годині на центральній площі міста відбулося відкриття міської ялинки. На урочисте відкриття головної ялинки міста завітали міський голова Юрій Васильович Зарко, заступник голови районної державної адміністрації Ольга Володимирівна Нестерович, заступник голови районної ради Володимир Іванович Відуєв, які привітали всіх присутніх з Днем святого Миколая, наступаючими Новорічними та Різдвяними святами «День святого Миколая Чудотворця – свято, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, яке прикрашає наші обличчя щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього. Хай доброта і чуйність Святого Миколая будуть притаманні кожному з нас. Творімо чудеса для інших і чудо неодмінно відбудеться з нами. Надії усім, віри у себе та у людей. І приємних несподіванок у день чудотворення» зазначили у своїх виступах посадовці.

         А далі діти, батьки та гості міста поринули у світ чарівної казки, де зустрілися з Лісовою феєю, янголятами, Святим Миколаєм, Антипкою, Бабою Ягою, Чахликом, Лішим, Кікіморою, Маленьким Чарівником, Півником і іншими героями. Грали в ігри, водили хороводи з Дідом Морозом, Снігуронькою, Лісовою Феєю, Зимою та Сніжинками, читали вірші, розповідали казки, танцювали, за що були нагороджені солодкими призами та подарунками.

         Родзинкою Свята стали виступи вихованців студії циркового мистецтва, які протягом всієї програми додавали святкового настрою, веселили, підбадьорювали публіку, заохочуючи до участі в іграх, танцях, хороводах, конкурсах.

         І навіть лісова нечиста сила:Баба Яга, Чахлик, Ліший, Кікімора , як не старалися, не змогли зіпсувати свята. Адже добро завжди перемагає зло і Маленький Чарівник перетворив їх на добрих помічників та друзів дітей.

         Після того, як Дід Мороз, Снігуронька та всі казкові герої промовили:

Ялинко зелена

На добро саджена

На щастя ряджена

До нас повернися

Вогнями на радість

Свічками на долю освітися

         Ялинка, на радість дітям, запалала різнокольоровими гірляндами, сповістивши усіх білопільців, що свято вже поруч, серед нас, варто лише відкрити своє серце позитивним емоціям, посміхнутись, обійняти рідних, друзів і повірити, що все буде добре.

         Півник, символ 2017 року, передав естафету Песику, символу 2018 року.

         В кінці свята казкові герої побажали присутнім здоров’я, добра, щастя, радості, достатку, миру, довгих літ і ясних днів нашій рідній Україні та всі разом заспівали фінальну пісню «Новий рік».

         Всі учасники святкового дійства отримали безліч позитивних емоцій та заряд енергії на всі Новорічні та Різдвяні свята.

Переглядів: 493 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz