Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 18:07

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 20 » ДАРИ ОСЕНІ
15:29
ДАРИ ОСЕНІ

Традиційно цієї пори у навчальних закладах проходить свято осені. Цікаво й оригінально провели його й у  Школі раннього творчого розвитку «Малятко» при Центрі дитячої та юнацької творчості. Тематичне святкове дійство для дітей – це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. Хоча осінь і називають «сумовитою», хто як не діти, найбільше радіють яскравому різнокольоровому листопаду, дарам і щедротам цієї пори року. Осінь дарує різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Такі заходи виконують навчально-пізнавальну місію. Адже дозволяють відтворити ознаки осені, закріпити знання про її дари, привернути увагу до краси рідного краю, виховувати любов до землі, дбайливе ставлення до всього живого, почуття прекрасного.

Свято осені в Малятку — це завжди феєрична, сповнена барв і дивовижних персонажів казка. Адже, малята на годинку перетворилися в овочів, фруктів, пташок та звірят, щоб зустріти жовтогарячу королеву та подякувати їй за щедрість врожаїв і прекрасну золотобагряну пору.

Програму святкового заходу наповнили танцювальними номерами, музичними композиціями та сценками. Свою танцювальну майстерність діти показали в хореографічних композиціях «Осінні листочки», «Полька овочів», хороводах «Осінь-господиня», «Листочки», порадували присутніх і піснями і віршами, прославляючи осінь за її красу і врожаї та продемонстрували свої артистичні вміння під час театралізованого дійства «Катрусина парасолька». Підтримати свою малечу на такому важливому для них заході традиційно завітали батьки, бабусі й дідусі.

На свято завітала лісова Мавка з проханням допомогти визволити Осінь, бо  Велетень-ненажера викрав її із щедрими дарами та зачинив у себе. Але діти змогли виконати всі завдання Ненажери: відгадали загадки, правильно визначили на смак фрукти та майстерно закинули горіхи в корзинки. Після чого до вихованців завітала  і сама щедра Осінь, яка закружляла малят у таночках з осінніми листочками, а на заверешення усіх почастувала своїми дарами - яблучками та грушами.

У залі серед осінніх барв природи панували тепло та затишок і свято пройшло в гарному настрої, в доброзичливій обстановці. Чарівна атмосфера свята не залишила байдужим а ні жодного гостя, а ні жодного виконавця дійства. Яскраво вбрані дітки були активні та  із задоволенням виконували свої ролі. Глядачі щедро винагороджували маленьких артистів  бурхливими оплесками.

Свято вдалося! Залишило позитивні емоції та хороший настрій у дітей і дорослих.

Переглядів: 397 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz