Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 08:05

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 9 » Цікава мандрівка на осінніх канікулах
17:57
Цікава мандрівка на осінніх канікулах

Центр дитячої та юнацької творчості є одним із важливих осередків м. Білопілля. Це заклад, який об’єднує талановитих, ініціативних, діяльних, завзятих, обдарованих не лише вихованців, а й педагогів. В цьому переконалися вихованці Кролевецької районної станції юних туристів, на чолі з керівниками Ростальною Н.М. та Соломахою С.А., які на осінніх канікулах вирушили на зустріч пригодам у місто Білопілля.

Довга дорога та дощова, але чудова тепла осінь, нікому не зіпсувала настрій тому, що всі з нетерпінням чекали початку екскурсії. Пройшовши вулицями міста та ознайомившись з його історичними та архітектурними пам’ятками, гості завітали в Центр дитячої та юнацької творчості. В Центрі юних туристів радо зустріли директор І.В.Ручкіна та весь педагогічний колектив. Відпочивши з дороги, мандрівникам з Кролевеччини була проведена цікава екскурсія закладом, під час якої діти отримали велике задоволення і незабутні враження.

У школі мистецтв «Сузір’я» діти побачили секрети створення сувенірів з природнього матеріалу, сучасні техніки декорування предметів. На майстер-класі з соломоплетіння кожен бажаючий мав можливість зробити перші спроби у створенні неповторних сувенірів своїми руками.

Неабиякий інтерес та захоплення викликав у юних туристів музей «Відродження». Світла кімната, оформлена під стилізацію українського села, відображає найкращі культурні традиції у створенні ляльок, мотанок, іграшок, рушників різних періодів історії України, виробів з соломи, шкіри, солоного тіста.

Не менш цікавою для дітей була екскурсія в краєзнавчому музеї, де екскурсовод цікаво розповіла про місто Білопілля, його виникнення, розвиток, видатних людей. Трепетно споглядали вихованці виставки, присвячені учасникам АТО, Дню Соборності.

Дуже запам’яталась учням екскурсія до міні-зоопарку та міні-дендрарію. Мальовничі куточки живої природи закладу наблизили кожного до оточуючої нас флори та фауни, нагадали про необхідність її збереження та примноження.

На штучному скаладромі, який знаходиться в актовій залі Центру, діти мали можливість пройти теоретичні та практичні заняття зі «Скелелазіння».

Дуже цікаво та корисно промайнув час в Центрі дитячої та юнацької творчості. Стомлені але натхненні на нові мандрівки, юні туристи Кролевеччини повернулися додому.

Переглядів: 395 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz