Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 13:41

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 17 » Центр раннього творчого розвитку особистості
13:31
Центр раннього творчого розвитку особистості

Вже більше 30 років у Центрі раннього творчого розвитку особистості при Центрі дитячої та юнацької творчості працюють групи раннього та старшого дошкільного віку. Це діти 2-3 річного віку, які разом з мамою відвідують розвивальні заняття «Разом із сім’єю» та діти 4-6 річного віку, які займаються в школі раннього творчого розвитку «Малятко».

Діти з сімейної групи оволодівають такі предмети: «Граючись, навчаємось», «Талановиті пальчики», «Зростаємо дужими», «Знайомство з англійською мовою». Під час спеціально розроблених і підібраних ігор діти:

•    розвивають дрібну моторику рук, що дуже важливо для майбутнього письма і красивого почерку – це пальчикові ігри, заняття з манкою, піском;

•    розвивають мову. Багато дітей, яких приводять до нас, ще навіть не вміють говорити. Але поступово всі діти, орієнтуючись один на одного, починають розвивати мову через вивчення віршиків, мовленнєві ігри на заняттях «Уроки Розмовляйка»;

•    розвивають зорове сприйняття, слух, смакові та тактильні відчуття. Під час гри вивчають кольори, форми, властивості предметів, їх розташування в просторі.

Інформація подається дітям через казки, картинки, розвиваючі мультфільми. Діти дивляться мультфільми на англійській мові, виконують вправи, орієнтуючись на відеоролик, співають пісні. На заняттях з художньої майстерності діти ліплять, малюють пальчиками, наклеюють аплікації, граються з піском, крупами. Робота направлена не тільки на навчання, а на вміння спілкуватися один з одним, працювати в групі, вирішувати суперечки, розвиток фантазії, пам’яті, уваги дитини.

Програма Школи раннього творчого розвитку особистості «Малятко» спрямована на підготовку дитини до школи та сприяє розвитку в дошкільників передумов для успішного шкільного навчання, а саме: підвищення рівня розвитку пізнавальної та емоційно-вольової сфер, комунікативних здібностей та вмінь, забезпечення плавного входження дітей в систематичне навчання. В школі «Малятко» викладаються такі предмети як: «Розвиваючі ігри» (вивчають літери і цифри, виконують творчі завдання та знаходять відповіді на логічні завдання), «Художня праця» (пізнають яскравий світ фарб – малюють, ліплять, займаються конструюванням, аплікацією), «Музична абетка», «Танцювальна мозаїка» (ознайомлюються із чарівними нотками та мелодіями, вчаться виконувати веселі пісні, грати на інструментах та пізнавати мистецтво танцю), «Англійська мова», «Комп’ютерна грамота» (ознайомлюються з комп’ютером та оволодівають вмінням користуватися мишкою та клавіатурою), «Абетка здоров’я»(ознайомлюються з тілом людини та веденням здорового способу життя), «Уроки Розмовляйка» (працюють над правильною вимовою звуків).

Шановні батьки! Школа «Малятко» Центру дитячої та юнацької творчості чекає на Вас та Ваших дітей.

Переглядів: 365 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz