Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 22:01

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 25 » Бал для лідерів учнівського самоврядування та обдарованої молоді Білопільщини «Калейдоскоп талантів»
10:34
Бал для лідерів учнівського самоврядування та обдарованої молоді Білопільщини «Калейдоскоп талантів»

Зимові свята для лідерів учнівського самоврядування Білопільського району розпочались обласним Новорічним балом, який організував Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

В святковому дійстві прийняли участь лідери учнівського самоврядування та обдарована молодь позашкільних навчальних закладів Сумської області. Дружня тепла атмосфера не залишила суму жодного шансу.

Для старшокласників Білопілля – це найочікуваніша подія року. Діти підбирають вбрання (дівчата вечірні сукні, парубки класичні костюми), роблять зачіски, вивчають з хореографами основи класичного танцю.

Діти поринули в атмосферу справжнього балу, кружляли в чарівному вальсі, приймали участь в хореографічних конкурсах, розважали присутніх творчі колективи ОЦПО та РТМ, а Дід Мороз та Снігуронька вручили призи всім присутнім.

З цього тільки почалися канікули для активної молоді.

В Білопільському Центрі дитячої та юнацької творчості для дітей були проведені заходи за участі лідерів учнівського самоврядування районної «Ради старшокласників Білопільщини», це: новорічні вистави, екскурсії в зимовому дендропарку, дискотеки тощо.

Завершили зимові розваги старшокласники районним балом для лідерів учнівського самоврядування та обдарованої молоді Білопільщини «Калейдоскоп талантів». Який організатори заходу відкрили граційним падеграсом. Весь вечір учасники танцювали, розважались, спілкувались, відпочивали. Присутніх привітали спортивним танцем дівчата з творчого колективу «Черліденг». Не залишились байдужими до танцю і Дід Мороз та Снігуронька, які закружляли в новорічній польці. Святкова дискотека дала заключні акорди в Новорічним святам для учнівської молоді того вечора. 

Переглядів: 484 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz